Table of Contents

0d73cc979b99e2ce3d77cb6dbd3e2b52

תואר שני - תוכנית מנהיגות

קהל היעד:

מנהלות ומנהלים בדרגי ביניים ומעלה (mid-career) המגיעים משירות המדינה, השלטון המקומי, המגזר השלישי, רשויות רגולטוריות  או חברות ממשלתיות – המעוניינים להשפיע על המדיניות והמנהיגות של המגזר הציבורי בישראל.

תנאי הקבלה:

• תואר ראשון בכל תחום ובלבד שהממוצע 80 ומעלה
  • ניסיון ניהולי מצטבר של 5 שנים

תקופת הלימודים:

תכנית הלימודים כוללת: ארבעה סמסטרים, במשך כחמישה-עשר חודשים. יום לימודים מרוכז מתקיים בימי שלישי, ובמשך סמסטר אחד יהיו מפגשים גם בימי שישי.

מטרות התכנית:

• התכנית מעניקה כלים להובלת מדיניות ולטיפוח מנהיגות בקרב מנהלים בשירות הציבורי בישראל.
  • התכנית מפתחת דרכי חשיבה, שפה מקצועית של הובלת מדיניות, ומעניקה למשתתפיה ארגז כלים  ייחודי, תודעת שירות  אזרחי, חושפת את הסטודנטים למרקם הרב-תרבותי הישראלי, ומייצרת רשת חברתית ענפה בין הבוגרים. התכנית מתמקדת בחיבור שבין עולם המחקר והתיאוריה לבין היישום והפרקטיקה. התכנית מותאמת לאתגרים ולצרכים הייחודיים של השירות הציבורי במדינת ישראל.
  • למסיימי התכנית יוענק התואר "מוסמך במדיניות ציבורית – מגמת מנהיגות".

סדרי ההרשמה:  - מועד אחרון להרשמה: 31 ביולי 2020

הרישום לתכנית מתבצע בשני שלבים:

1. יש להירשם תחילה לאוניברסיטה העברית דרך האתר. בקישור זה: מערכת הרישום של האוניברסיטה
  2. נא לבחור בתכנית: 'מדיניות ציבורית מגמת מנהיגות' (סמל 823). יש לציין עדיפות 1 בלבד.
  3. לאחר מכן, יש להיכנס למערכת ההרשמה בקישור זה: EKMD . למערכת זו יש להעלות את כל המסמכים הדרושים. הבקשה עוברת באופן אוטומטי לבדיקת המזכירות.
  4. לאחר בדיקת תיק המועמד/ת, אנו ניצור קשר עם המועמדים העומדים בתנאי הסף ונזמנם לראיון.

למקדימים להירשם (עד ה-16.06.2020) אשר יתקבלו ללימודים ויממשו יוחזרו דמי הרישום לאוניברסיטה.

יצירת קשר

טל' 02-5881934 או בדוא"ל: litalgu@savion.huji.ac.il