מסלול מואץ לתואר שני במדיניות ציבורית | בית ספר פדרמן למדיניות ציבורית וממשל

תואר ראשון ושני ב-4 שנים

מידע על התואר לשנת הלימודים התשפ"ג

תכנית הלימודים

ביה"ס ע"ש פדרמן למדיניות ציבורית וממשל מציע לסטודנטים מצטיינים מכל החוגים, אשר לומדים באוניברסיטה העברית, להשלים תואר שני בשנה אחת.
המתקבלים למסלול המואץ ישלימו במהלך שנה ג' לתואר 16/22 נ"ז של התואר השני במדיניות ציבורית. קורסים אלו יאגרו לתואר מוסמך:

שנה א' במסלול המואץ (במקיל לשנה ג' בתואר הראשון):
שנה ב' במסלול המואץ (שנת סיום התואר השני):

2ND

קהל יעד
סטודנטים מצטיינים, מכל החוגים, הלומדים באוניברסיטה העברית, העולים לשנה ג' אשר השלימו לפחות 90 נ"ז בממוצע 85.

סדרי הרשמה למסלול מואץ [מועד אחרון להגשת מועמדות ה-31 במאי] לשלוח למייל ofrac@savion.huji.ac.il
·  גיליון ציונים עדכני ומקורי בממוצע של לפחות 85 על 90 נ"ז
·  קורות חיים
·  תמונת פרופיל בפורמט JPEG
נושא החיבור האישי למי שטרם כתב עבודת סמינר: בחיבור לפרט סוגיה חברתית / מדיניות שדורשת מענה, להציע מענה ולציין חסרונות /יתרונות של אותו מענה

המועמדים העומדים בתנאי הסף יוזמנו לראיון אישי.

לקראת סיום שנה ג' בתואר, סדרי הרשמה לתכנית המצטיינים בשנה אחת [מועד אחרון להגשת מועמדות ה-31 במאי 2024]
·  הרשמה לאוניברסיטה העברית לחץ כאן
·  גיליון ציונים עדכני ומקורי בממוצע של לפחות 85
·  ממוצע של 85 בקורסי מדיניות ציבורית אגורים לתואר שני (לא פחות מ-80 בכל אחד מהקורסים)